BEN KİMİM

Kendinizi tanıtabileceğiniz bölüm.

Re: BEN KİMİM

Mesajgönderen xxx » 13/7/2010, 00:04

hoş geldiniz. dilediğiniz her konuda yardım talep edebilirsiniz.

xxx
Aktif Üye
Aktif Üye

Mesajgönderen AZATGURBAN » 14/7/2010, 17:27

merhaba arkadaslar .ben 2001 mezunu bir gida muhendisiyim.mezun olali 9 sene oldu ama meslegimle ilgili bir is yapamadim .Turmenistanliyim bizde gida muh. diye bir kavram bile yok.size yinede asci gozuyle bakiyorlar,bize universite okumus gozuyle de bakmiyorlar.8 senedir ticaretle ugrasiyorum.Yakinlarda birden meslek sevdasi sardi. Okudum bari gida muhendisi olarak calissam diye dusunmeye basladim.Burda boyle bir meslek yok.Ancak Turkiyede calisabilirim .ama okulu bitireli 9 sene oldu yapabilirmiyim diye dusundum.8 senedir temizlik malzemesi toptanciligi yapiyorum.ne tavsiye edersiniz .Fikirleriniz benim icin cok onemli.Tesekkurler

AZATGURBAN

Mesajgönderen murad_murat » 8/10/2010, 12:53

Merhaba AzatGurban benim durumumda seninkinden farklı sayılmaz. Ama şunu biliyorum ki insan istedikten sonra imkanlar doğrultusunda her şeyi yapabilir. biraz azim biraz çaba ile bu işin üstesinden gelebileceğine inanıyorum. Bende 6 sene gıda alanında okumuş olmama rağmen hep gıda alanı dışında işlerde çalıştım.(Çoğunluğuda yaz aylarıydı zaten) staj dışında bir gıda işletmesinde çalışamadım. ama çabalıyourm. hem imkanları iyi olan hemde kendi alanımda bir iş için bakalım.
Hepimize Allah kolaylıklar versin..
Görüşmek dileğiyle, Hoşçakalın..

murad_murat

Mesajgönderen çağla » 11/12/2010, 04:56

slm arkadaslar acaba maaşların özel sektor ve devlet kurumlarında ki durumu hakkında fikri olan var mı bi de çalışma koşulları hakkında şimdiden teşekkürler..

çağla

Mesajgönderen JustiN » 18/12/2010, 07:20

Maşallah Burası coşmuş ya :)

JustiN

Mesajgönderen Çiğdem » 20/10/2011, 15:52

slm sevgili meslektaşlarım :) ben de bir gıda mühendisi adayıyım ve malesef okulda son senem :( şimdiden çok stresliyim... okul bitince ne olacakkk???? bu soruyla yatıp kalkıyorum hep :( okul dönemimi dolu dolu geçirmedim en çok buna üzülüyorum ve kendimi çok boş hissediyorum... keşke en başa dönebilseydim diyorum.. bu yüzden yeni başlayan arkadaşlara tavsiyem dolu dolu geçirsinler yıllarını...bölümle ilgili olsun olmasın mutlaka kendilerini geliştirecek kurslara gitsinler...çok olumsuz bi yazı oldu ama şu an farklı düşünemiyorum..iş hayatına atılan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum sizce okul bitince nasıl bir yol izlemeliyim??

Çiğdem

Önceki

Dön Ben kimim?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir