Avrupa’nın en büyük turşu tedarikçilerinden Penguen Gıda, zengin turşu çeşitleriyle kış sofralarında nostaljik bir lezzet yaşatıyor. Penguen’in tüm ürünlerinde olduğu gibi %100 katkısız ve %100 doğal olarak üretilen nefis kornişon, acı biber, biberiye, jalapeno ve karışık turşu çeşitleri farklı damak tatlarına hitap ediyor.
Penguen Turşu çeşitleri, taze hammaddelerden katkısız ve koruyucusuz olarak üretiliyor ve sağlıklı cam kavanozlar içinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
Kuru fasulye-pilav, mercimek köftesi, kısır, makarna, mantı, kebap gibi Türk mutfağının eşsiz lezzetlerinin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan Penguen Turşu çeşitleri Türkiye’nin dört bir yanındaki seçkin marketlerde bulunabilir.
Linkler sadece kayitli kullanicilarimizin gorebilecegi sekilde duzenlenmistir. Sitemize kayit olmak icin lutfen tiklayiniz.
1989 yılında Bursa’da kurulan Penguen Gıda A.Ş, 250 bin metrekarelik açık arazi üzerine kurulu 75 bin metrekarelik kapalı alanda dünya standartlarında üretim yapıyor. Firma, tamamı yerli üretim olan meyve ve sebzelerden ürettiği reçel, sebze konserveleri, hazır yemek, salça, turşu ve dondurulmuş gıda ürünleri ile hazır gıda sektörünün öncü markası konumunda. Penguen Gıda, ISO 22000 (HACCP) ve ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Standartları’nın yanı sıra EFSIS (Avrupa Gıda Güvenliği Denetim Kurumu) tarafından dünyada sayılı markalara verilen en üst düzey kalite belgesi olan “BRC-A Kalite” belgesine sahip bir kuruluş.