Tukaş tek kullanımlık ketçap ve mayonez ürünlerini yeniledi

Gıda firmaları hakkında haberler, yorumlar.

Tukaş tek kullanımlık ketçap ve mayonez ürünlerini yeniledi

Mesajgönderen GMNet » 17/6/2009, 21:32

Tukaş’ın ev dışı tüketim kanalına sunduğu tek kullanımlık “Tukaş Stick Pack Ketçap” ve “Tukaş Stick Pack Mayonez” ürünleri, yenilenen ambalajlarıyla daha pratik ve ergonomik.

Her geçen gün artan yaşam temposu içerisinde, tüketicilerin ve hizmet sunan satış noktalarının tek kullanımlık pratik ürünlere talebi artıyor. Sektöre ve ürün tarzına göre farklı tip ambalajlarda karşımıza çıkan tek kullanımlık ürünlerin özellikle gıda sektöründe yaygınlaştığı görülüyor. Bu ürünlerden biri de Tukaş’ın stick pack sosları.

Yenilikçi çalışmalarıyla sektöründe birçok ilki gerçekleştiren Tukaş’ın ev dışı tüketim kanalına yönelik sos kategorisinde ürettiği stick pack ketçap ve mayonez ürünlerinin ambalajları yenilendi. Tek kullanımlık olan Tukaş’ın stick pack ketçap ve mayonez ürünleri; ev dışı tüketim noktası için serviste kolaylık, porsiyon hesabı açısından takip edilebilirlik, hijyenik olarak muhafaza edilebilirlik sağlarken; müşterilere de ambalajını ilk olarak kendilerinin açabileceği, markasını görebileceği ve kalitesine güvenebileceği ketçap ve mayonezi kullanma avantajını sunuyor.

1 kolide 500’er adet olarak satışa sunulan “Tukaş Stick Pack Ketçap” ve “Tukaş Stick Pack Mayonez” ürünlerinin yeni ambalajları, renkli ve dikkat çekici olmasının yanında, kolayca açılabilmesini sağlayan lazer kesimli açma noktaları ile tüketiciler tarafından beğeni kazanacak.

GMNet
Supervisor
Supervisor

Dön Gıda Firmaları

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir