SETBİR’in yeni başkanı Ali Güler

Güncel haberleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.

SETBİR’in yeni başkanı Ali Güler

Mesajgönderen absu » 5/6/2010, 22:16

Türkiye, Süt, Et Gıda Sanayicileri ve Üreticileri Birliği’nin (SETBİR) seçimli Olağan Genel Kurulu 29 Nisan Perşembe günü Ankara’da yapıldı. SETBİR’in 6 yıldan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Erdal Bahçıvan’ın tekrar aday olmadığı Genel Kurul seçimlerine, Tat Konserve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler tek listeyle girdi ve SETBİR’in yeni başkanı olarak seçildi.

SETBİR’in yeni dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler; tarımsal üretimin bir süreç olduğunu ve SETBİR’in işlevinin sektöre hizmet etmek olduğunu belirterek, “Bizim için yeni bir dönem değil, devam dönemi. SETBİR her zaman olduğu gibi sanayicisine, üreticisine destek olmaya, yol göstermeye devam edecektir” dedi. Güler, en önemli görevlerinin “tarladan sofraya” sloganıyla gıda güvenilirliğini korumak ve sağlamak olacağını vurguladı.

“SETBİR en önemli paydaşlarımızdan”

Genel Kurul sonrası yemeğe katılan Tarım Ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, süt, et ve gıda sektörlerinin insanlığın hiçbir zaman değişmeyecek kalıcı ihtiyaçlarına hitap ettiğini belirtti. Tarım ve hayvancılıkta yapılan çalışmaların öneminin ileride çok daha iyi anlaşılacağını söyleyen Eker, “Bakanlık olarak sektör paydaşları ile birlikte politikalar üretiyoruz. SETBİR de en önemlilerinden biri” şeklinde konuştu

SETBİR Olağan Genel Kurulu seçimleri sonucu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Yönetim Kurulu üyesi: Ali Güler Tat Konserve Sanayi A.Ş
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri: Zeki Ilgaz Pınar Entegre Et ve Un San. A.Ş:
Hasan Girenes Çamlı Yem Besicilik San. Ve Tic. A.Ş.
Murat Karlıbaş Bahçıvan Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
Murat Yörük Yörsan Gıda San. Ve Tic. A.Ş.
Faruk Kayar Kayarlar Et Sanayi Ticaret A.Ş.
Fevzi Topal Saray Tarım Hayvancılık A.Ş. Gülay Özcan Sütaş A.Ş:
Ömer Görener Banvit Bandırma Vitaminli Yem San. A.Ş.
N. Ahmet Eker Eker Süt Ürünleri A.Ş.
Mustafa Erdoğan Tigem Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Cemal Torun Torunoğlu Süt ve san. Tic. Paz. A.Ş.
Levent Yıldırım Aytaç Gıda Yatırım San. Ve Tic. A.Ş
Denetim Kurulu Asil: M. Metin Yılmaz Tat Konserve Sanayi A.Ş.
Ayhan Ödekbaş Yörsan Gıda Mam. San. Tic. A.Ş.
Gürkan Hekimoğlu Pınar Süt Mam. San. A.Ş.

absu
Moderator
Moderator

Dön Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir