Un ve Unlu Mamuller

Güncel haberleri bu başlık altından takip edebilirsiniz.

Un ve Unlu Mamuller

Mesajgönderen absu » 20/5/2009, 15:24

Avrupa Un ve Unlu Mamuller Konferansı (European Bakery Conference) Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleştirildi.

Avrupa un ve unlu mamuller sektörünün farklı açılardan değerlendirildiği Avrupa Un ve Unlu Mamuller Konferansı (European Bakery Conference) 12 Mayıs 2009 tarihinde Hollanda’nın Utrecht şehrinde gerçekleştirildi. Avrupa unlu mamuller sektörünün önde gelen 200’e yakın kuruluşunun üst düzey yöneticilerinin katıldığı konferansta Türkiye’yi, nitelikli ekmek sektörünün tartışmasız liderliğini sürdüren UNO’nun da bağlı olduğu Doruk Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gencer temsil etti.

“Erik Nielsen” Başkan Yardımcısı Lantmannen Unibake, “CSM” İcra Kurulu Başkanı Jan Kloosterman ve “Monoprix” Genel Müdürü Xavier Garcon gibi üst düzey yöneticilerin konuşmacı olarak katıldığı konferansta Hasip Gencer de “Gelişmekte olan ülkelerdeki unlu mamuller sektörü” konulu bir konuşma yaptı.

Hasip Gencer yaptığı konuşmada, ekmek tüketimini etkileyen trendler, tüketici eğilimleri, üretim şekilleri, ekmek tüketiminin ülkemizdeki durumu ve pazarın son 10 yılda yaşadığı değişikler gibi konularda bilgiler verdi.

Konferansta unlu mamuller sektöründe, aralarında tedarik, üretim ve satış gibi fonksiyonların da bulunduğu değer zincirinin karşılaştığı sorunlar ve fırsat alanları tartışılırken sektör değerlendirmelerine de yer verildi.

absu
Moderator
Moderator

Dön Haberler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir