Pamukkale Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nden 2009 yılında mezun oldum. Zorunlu olarak yapmış olduğum staj dönemlerimde laboratuar analizlerinde ve üretim bölümlerinde aktif olarak çalıştım. Ayrıca fabrika bünyesinde ekipman tasarımcılarına tercümanlık yaptım ve gerekli sözleşmeleri hazırladım (İngilizce olarak). Öğrenciliğim sırasında stajlarımın dışında gönüllü stajyer olarak Denizli İl Kontol Laboratuarı`nda ve Algida Dondurma Fabrikası`nda görev aldım. Bunun dışında çeşitli projelerde ekip koordinatörü olarak görev aldım.
Okul dönemleri dışında yaz dönemlerinde Amerika Birleşik Devletleri`ne gittim ve orada eğitmenlik ve mutfak asistanlığı bölümlerinde çalıştım. Ayrıntıları özgeçmişimde bulabilirsiniz.
Özel olarak davranış bilimleriyle ilgileniyorum, insan/müşteri davranışlarını sürekli gözlemliyor ve konuyla ilgili yayınları takip etmeye çalışıyorum.
Kariyerimi Gıda Sektöründe geliştirmeyi hedefliyorum.
Ad Soyad : Bahar Gürel
Adres : Nusratiye Mah. Yel değirmeni Sok. Mavili Apt. No:24
Daire:6, Çorlu / Tekirdağ
Telefon : 05446753293
02827578313
E-Posta : Linkler sadece kayitli kullanicilarimizin gorebilecegi sekilde duzenlenmistir. Sitemize kayit olmak icin lutfen tiklayiniz.
Uyruk : Türkiye Cumhuriyeti Medeni Durum : Bekar
Doğum Tarihi : 25.03.1986 Doğum Yeri : Çorlu
Çalışma Durumu : Çalışmıyor Ehliyet Bilgileri : B Sınıfı
Yüksek Lisans Namı Kemal Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği
Üniversite Pamukkale Üniversitesi
Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Üniversite Anadolu Üniversitesi
İşletme Bölümü
Lise Hacı Fahri Zümbül Çerkezköy Anadolu Lisesi Fen
Yabancı Dil İngilizce
Seviye Advance
Bilgisayar Bilgileri Microsoft Ofis Programları, C++ Programı.
Yurtdışı Deneyimleri YMCA ile 2007-2008 yaz dönemleri ABD de eğitim ve çalışma amacıyla bulundum.
Tez ve projeler Steroller ve İnsan Sağlığına Etkileri Bitirme Tezi,
Bitki Çayları Projesi (Fizibilite Projesi ),
Sağlıklı Gıda, Dengeli Beslenme, Güvenli Gelecek Avrupa Birliği Projesi.
Sertifika Bilgileri
ISO 22000 (Moody International)
ISO 9001:2008 (Moody International)
EUREPGAP (Ziraat Müh. Odası Denizli Şubesi)
Bilgisayar İşletmenliği (M.E.B.)
NLP (TAD Denizli Şubesi)
OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
Pamukkale Üniversitesi Sağlıklı Gıda, Dengeli Beslenme, Güvenli Gelecek Projesi Katılım ve Başarı Belgesi
Algida Dondurma Fabrikası Katılım Sertifikası
İş Deneyimleri ve Stajlar
22.06.2009/ 17.07.2009 Trakya Birlik Entegre Tesisleri / İşletme stajyeri/ Tekirdağ
18.08.2008/12.09.2008 Tezcanlar Süt Ürünleri San.Tic. A.Ş./ Laboratuar stajyeri/ Tekirdağ
06.2008/ 08.2008 Camp Fitch YMCA/ Counselor/ ABD (Pensilvanya)
07.03.2008/ 17.03.2008 Denizli İl Kontrol Laboratuar Müdürlüğü/ Gönüllü Stajyer/ Denizli
20.08.2007/ 17.09.2007 Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş./ İşletme Stajyeri / Tekirdağ
06.2007/ 08.2007 Camp Fitch YMCA/ Kitchen Staff/ ABD (Pensilvanya)
08.2006/ 09.2006 Algida/ Gönüllü Stajyer/ Tekirdağ
Referans Bilgileri
Prof. Dr. Mehmet Demirci NKÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi / 0 282 293 38 17
Prof. Dr. Ahmet Hilmi Çon PAÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim üyesi/ 0 258 296 31 04
Cherie K. Graham YMCA Camp Fitch Kitchen Manager/ 001 814 922 32 19
Üye Olduğu Dernekler/Kulüpler
Gıda Müh. Odası PAÜ Öğrenci Temsilciliği (Kurucu Üyesiyim), PAÜ Gıda Kulübü (Yönetim Kurulu Üyesiyim), PAÜ Genç TEMA Gönüllüleri, PAÜ Modern Dans Kulübü(Kurucu Üyesiyim).
Hobiler
Seyahat Etmek, Ata Binmek, Sinemaya Gitmek, Kitap Okumak