Tez yardım

Tez yardım

Mesajgönderen gurbet » 27/1/2009, 21:47

Merhaba arkadaşlar, Mühendisler ya da hala öğrenci olanlar:)))

Bn Gıda Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Tezimle ilgili her türlü kaynağa ihtiyacım var, Tatlandırıcılardan ksilitolün özellikleri, üretim şekli, fermantasyonla üretimi vb...

İlgilenirseniz sevinirim,

İyi günler...

gurbet

Mesajgönderen GMNet » 28/1/2009, 08:50

Merhaba gurbet,

Öncelikle aramıza hoş geldin. Bahsetmiş olduğun tez konusu ile ilgili internet'e kısıtlı kalmayacağını düşünüp, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü akademik görevlilerinden Prof. Dr. Nevzat ARTIK'ın yayınlamış olduğu "Şeker Alkollerden Ksilitol: Özellikleri, Üretimi ve Gıdalarda Kullanımı" kaynaktan faydalanmanı önerebilirim. Kaynak hala bayilerde satılıyor mu bilmiyorum fakat önerimi dikkate alırsan kaynakla ilgili belirtmiş olduğum kişiyle iletişim kurabilirsin.

İletişim Adresi: Linkler sadece kayitli kullanicilarimizin gorebilecegi sekilde duzenlenmistir. Sitemize kayit olmak icin lutfen tiklayiniz.

Not: Tez konunla ilgili internette/üniversitede araştırma yapıp başlık altından işine yarayabilecek dökümanları koymaya çalışacağım.

Umarım vermiş olduğum bilgi işine yarar. Hayatında başarılar.

GMNet
Supervisor
Supervisor

Teşekkürler

Mesajgönderen gurbet » 28/1/2009, 17:36

Öncelikle ilginiz için gerçekten çok teşekkür ederim.
Evet Nevzat hocanın böyle bir çalışması olduğunu araştırmalarımla buldum fakat siz de tahmin edersiniz ki sadece özet kısmı var. Onunla iletişime geçip yardım istemeyi düşündüm. Sanırım Mart ayında Ankara'ya yanına kadar gideceğim:)))

Malesef nette konunla ilgili yeterince bilgiye ulaşamadım, ya da dediğiniz gibi daha fazla makale araştırmalıyım.

Tekrar teşekkür ederim. Biraz fazla konuştum:)))

İyi günler.

gurbet

Re: Tez yardım

Mesajgönderen zc_gs » 8/2/2011, 15:53

Merhaba ben son sınıf öğrencisiyim tez konum yoğurtta yapılan hileler acaba kaynak bulmada yardımcı olur musunuz?

zc_gs

Re: Tez yardım

Mesajgönderen GMNet » 13/2/2011, 10:34

Taze kasar peynirlerine yapılan hilelerin belirlenmesi ve taklit taze kasar peynirlerinin ayırt edilme yöntemleri

Başlığı altında hazırlanmış bir tez, arşivimde yer alıyor. Yardımcı olursa paylaşabilirim?

GMNet
Supervisor
Supervisor

Dön Tezler

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir