Yüksek Öğretimde Kurumsal Yönetim Programı

Yüksek Öğretimde Kurumsal Yönetim Programı

Mesajgönderen absu » 21/8/2009, 02:49

“WHAT WORKS CONFERENCE ON: QUALİTY OF TEACHİNG İN HİGHER EDUCATİON”

OECD’nin “Eğitim Direktörlüğü” kapsamında yer alan “Yüksek Öğretimde Kurumsal Yönetim Programı” (Institutional Management in Higher Education-IMHE), yüksek öğretim kurumlarına, küreselleşme ve bölgesel gelişim, öğrenme çıktılarının ölçülmesi, eğitim kalitesi ve üniversitelerin sıralaması gibi konularda liderlik, yönetim, araştırma ve yenilikçilik kavramları üzerine stratejik analizler yapmakta ve tavsiyeler vermektedir.

IMHE ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile 12-13 Ekim 2009 tarihinde İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “What Works Conference On: Quality of Teaching in Higher Education” Konferansında, kurumların eğitim kalitesini iyileştirmek amacıyla tasarladığı ve uyguladığı politikalar ve stratejiler, eğitim kalitesi ve öğrenme çıktıları arasındaki ilişkiler, ulusal politikaların ve uygulamalarının eğitim kalitesinin gelişimi üzerine etkileri konularının tartışılması hedeflenmektedir. Konferansa katılım ile ilgili detaylar Linkler sadece kayitli kullanicilarimizin gorebilecegi sekilde duzenlenmistir. Sitemize kayit olmak icin lutfen tiklayiniz. Internet adresinde sunulmaktadır.

absu
Moderator
Moderator

Dön TMMOB Gıda Mühendisleri Odası

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir